مراسم تکریم و معارفه سرپرست واحد لنگرود با حضور مسئولان استانی دانشگاه آزاد اسلامی

با حضور مسئولان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود با حضور مسئولان استانی در سالن اجتماعات شهید ثنایی‌ مقدم این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود در حکمی از سوی دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدرضا عسکری‌پور به‌ عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود منصوب و از خدمات و تلاش‌های دکتر امیرحسین فیروزان قدردانی شد.

در بخشی از حکم دکتر طهرانچی خطاب به دکتر محمدرضا عسکری‌پور لاهیجی آمده است: بنابر پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به‌ عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود منصوب می‌شوید. امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمام توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئون دانشگاه کنید.

محمدرضا عسکری‌پور لاهیجی دارای مدرک دکتری تخصصی ریاضی کاربردی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستانه اشرفیه است که پیش از این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان در منطقه آزاد انزلی، مدیر نخستین مرکز مشاوران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، عضو کمیته علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و ... بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر امیرحسین فیروزان سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود نیز قدردانی و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید واحد لنگرود با حضور مسئولان استانی در سالن اجتماعات شهید ثنایی‌مقدم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود برگزار شد.