دستورالعمل افزایش حقوق و مزایای سال ۱۴۰۰ کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

از سوی دکتر فداکار
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل افزایش حقوق و مزایای سال ۱۴۰۰ را ابلاغ کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل «افزایش حقوق و مزایای سال 1400» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها ابلاغ کرد.

براساس مصوبه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی حقوق و مزایای کارکنان غیر هیأت علمی و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 1400/1/1 با اعمال 25 درصد افزایش نسبت به سال 1399 قابل پرداخت است.

در این دستورالعمل که به تفصیل در اختیار رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها قرار گرفته الست، تمامی جزئیات افزایش حقوق و مزایای سال 1400 کارکنان غیر عضو هیأت علمی و اعضای هیأت علمی غیرپزشکی از قبیل ضریب افزایش سالانه حقوق و مزایای کارکنان، فوق العاده ها و سایر اقلام حکمی، حقوق کارکنان ساعتی غیر عضو هیأت علمی، حقوق ومزایای اعضای هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت و... تشریح شده است.

لازم به ذکر است علاوه بر افزایش ۲۵ درصدی پارامترهای حقوقی، اقلام هزینه کمک خانوار و حق مسکن افزایش ۵۰ درصدی داشته و با اعمال ماده واحده الحاقی نیز به طور متوسط ۳۰ درصد افزایش حقوق برای کارکنان داشته است.