به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی در محکومیت تصویب طرح ممنوعیت حجاب و نماز در دانشگاه‌های فرانسه به شرح زیر است:

فرانسه یکی از مدعیان آزادی و حقوق بشر در جهان امروز است، ولی در صحنه عمل ملت فرانسه حتی از حق اعتراض به سیاست های دولت و مخالفت با آن محروم است و در صورت اعتراض با شدیدترین برخوردهای پلیس مواجه می شوند.

با توجه به این واقعیت که در کشور فرانسه حدود 6 میلیون مسلمان زندگی می کنند، احترام به دستورات الهی دین مبین اسلام یک ضرورت جدی است.

نماز یکی از دستورات اصلی و وظایف مسلمانان در هر زمان و مکان است. تصویب قانون ممنوعیت نماز و حجاب در دانشگاه های فرانسه اقدامی بسیار ناشایست و برخلاف حداقل های اصول آزادی در جهان امروز است.

دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن محکومیت شدید این تصمیم فرانسه، قویاً خواستار تغییر آن و احترام به دستورات اسلامی و  مسلمانان جهان است.