رونمایی از سامانه ساها با پلتفرم و قابلیت جدید در دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر دهقانی فیروزآبادی خبر داد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر روح اله دهقانی فیروزآبادی رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در راستای تحقق شعار تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها به زودی از سامانه ساها با پلتفرم و قابلیت جدید رونمایی می شود.

وی اظهار داشت: سامانه ساها یک شبکه جامع آزمایشگاهی و کارگاهی در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی، مواد شیمیایی، فضا، نیروی انسانی و خدمات قابل ارائه آزمایشگاهی در سطح کل کشور است.

دکتر دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: فاز اول این سامانه در سال 1394 با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی از آزمایشگاه ها، کارگاه ها و تجهیزات موجود در واحدهای دانشگاهی راه اندازی شد.

رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با توجه به نیاز برای شبکه کردن آزمایشگاه ها و کارگاه های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای  ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی از مرحله سفارش خدمات تا حصول نتیجه، فاز دوم سامانه ساها در سال 1399 طراحی و از همان ابتدای سال امور برنامه نویسی و بروز رسانی بانک اطلاعاتی (آزمایشگاه ها و کارگاه ها، تجهیزات، مواد شیمیایی، خدمات آزمایشگاهی) با حضور برنامه نویس فاز اول و با همکاری بیش از چهل عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاران اداره کل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی درقالب کارگروه های تخصصی آغاز شد.

وی تصریح کرد: این سامانه به اعضای هیأت علمی، دانشجویان و پژوهشگران کشور، امکانی را خواهد داد که با ثبت نام درآن از امکانات کلیه آزمایشگاه ها وکارگاه های دانشگاه آزاد اسلامی در سراسرکشور بهره مند شوند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی تأکید کرد: رونمایی از سامانه جدید ساها، گام بسیار مهمی در راستای تحقق شعار سال مبنی بر پشتیبانی و مانع زدایی در خصوص ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی به دانشجویان، اعضای هیأت علمی و پژوهشگران در سطح کل کشور و دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد کارتابل الکترونیکی برای دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارمندان و مشتریان برون و درون دانشگاهی، احراز هویت دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد درگاه پرداخت جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی و ماژول مالی مشتمل برثبت تراکنشهای برخط از طریق درگاه پرداخت الکترونیکی را از امکانات جدید سامانه ساها عنوان کرد.

وی ادامه داد: مدیریت انبار مواد شیمیایی و مصرفی، مدیریت تعاون تجهیزات و مواد شیمیایی در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و مدیریت تخفیف ها براساس آیین نامه های موجود درخصوص ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی به دانشجویان، اعضای هیأت علمی وتخفیفهای گروهی، فردی و مناسبتی از دیگر امکانات سامانه ساها است.