بسمه تعالی
مرکز سما لنگرود در راستای فرموده امام علی (ع): "زکات العلم نشره"از بدو تاسیس در تلاش است تا با راه اندازی مدارس تراز اول و مدرن، فرزندان شهرستان لنگرود را با فراهم نمودن امکانات روز کشور پرورش دهد. در این راستا آموزشکده سما هیچگونه بهرهبرداری مادی از مجموعه مدارس ندارد و عواید حاصل صرف ارتقاء و تأمین این مجموعه شده و حتی آموزشکده سعی دارد با تزریق بودجه های پژوهشی و فرهنگی مصوب سالیانه و همچنین برقراری ارتباط بین مدارس و دانشگاه آینده علمی درخشانی برای فرزندان این خطه از میهن اسلامی ترسیم نماید.
پیش دبستان و دبستان دخترانه سما لنگرود:
مدرسه ابتدایی دخترانه سما لنگرود در سال 89 تأسیس شد و با کادری مجرب شروع به فعالیت نمود و در طی سالیان اخیر به عنوان یکی از مجهزترین و بهترین مدارس شهرستان تبدیل شد. هماکنون این مدرسه در تمامی پایهها دایر بوده که نشان از اعتمادمردم شریف شهرستان لنگرودبه این مجموعه ی موفق و پویا دارد.
مدیر مدرسه: سرکارخانم غفورساحلی
معاون مدرسه: سرکارخانم اخوان رضایت
معاون مدرسه:سرکار خانم بابایی همت
مربی پرورشی: سرکار خانم عبدالرحیمی
مربی ورزش: سرکار خانم پورغلام
مربی هنر: سرکار خانم غلامی
مربی قرآن: سرکار خانم شریفی
مربی زبان: سرکار خانم رحمانیان
پیش دبستان : سرکارخانم فربودی
پایه اول: سرکارخانم اخلاقی
پایه دوم: سرکارخانم پور غفور
پایه دوم: سرکارخانم بحرکاظمی
پایه سوم: سرکارخانم شریفی
پایه چهارم: سرکارخانم میرفرجود
پایه پنجم: سرکارخانم صفری پور چافی
پایه ششم: سرکارخانم رزاقیان
پیش دبستان و دبستان پسرانه سما لنگرود:
با مساعدت و پیگیری های ریاست وقت، مجوز تأسیس مدرسه پسرانه سما نیز در سال 1391 اخذ و در کنار مدرسه دخترانه، شروع به فعالیت نمود و در این مدت کوتاه با استفاده از پرسنل خوش سابقه و امکانات درخور توجه توانست رضایت و اعتماد اولیاء و دانش آموزانرا جلب نماید. این مدرسه هماکنون در تمامی پایه ها فعال بوده و در عرصه تعلیم و تعلم تلاش دارد دین خود را به دیار زرخیر لنگرود بجا آورد.
مدیر مدرسه: جناب آقای فاتح پور
معاون مدرسه: جناب آقای صفوی
مربی پرورشی: جناب آقای آرزومند
مربی ورزش: جناب آقای محمدنژاد
مربی هنر: سرکار خانم نریمان پور
مربی قرآن: سرکار خانم طالبیان
پیش دبستان : سرکار خانم ایمانی خوشخو
پایه اول: سرکار خانم قاسمیان
پایه دوم: سرکارخانم آرزومند
پایه سوم: سرکار خانم فلاح پیازی
پایه چهارم: جناب آقای تقی ضمامی
پایه پنجم: جناب آقای علی شیخی
پایه ششم: جناب آقای داود جمشید پور
- سرکار خانم بحرنورد به عنوان مربی بهداشت در هردو مدرسه مشغول می باشند.
آدرس ها:
معاونت سما: لنگرود- خیابان شهید بهشتی- جنب کتابخانه عمومی-کدپستی4471655513-تلفن: 01342525906
مدرسه دخترانه: لنگرود- آقاسیدعبداله- کوچه قائم-مدرسه دخترانه- تلفن:01342525960
مدرسه پسرانه: لنگرود- آقاسیدعبداله- کوچه قائم-مدرسه پسرانه- تلفن:01342526309
کانال رسمی تلگرام معاونت: telegram.me/lasama