دکتر دوستار عنوان کرد؛ تشکیل اتاق فکر و نوآوری مبتنی بر برنامه تحول و تعالی دانشگاه

تکریم یکی از شیوه‌های مهم جذب دانشجو است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: برای تقویت و ارتقای دانشگاه باید اجماع داشته باشیم. تشکیل اتاق فکر و نوآوری در ایده‌ها و طرح‌ها، راهی برای درآمدزایی و شکوفایی اقتصاد در دانشگاه بوده که در برنامه تحول و تعالی دانشگاه بر آن تأکید شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، دکتر محمد دوستار در دیدار با کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود اظهار کرد: یکی از شیوه‌های جذب دانشجو رفتار مناسب عوامل اجرایی دانشگاه بوده و پاسخگویی و تکریم دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی امری بسیار مهم و ضروری است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود بخشی از آموزش عالی کشور است. همه کارکنان و اعضای هیئت علمی برای ارتقای این واحد دانشگاهی باید همت کنند تا با تقویت و رفع نکات ضعف دچار آسیب نشود.

دکتر دوستار بررسی درآمدهای غیرشهریه‌ای را با توجه به شرایط شهرستان و استان یکی از کارهای مهم واحد برشمرد و تأکید کرد: باید خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به‌صورت صحیح و کامل به دانشجویان ارائه شود.