دکتر عسکری‌پور لاهیجی: تولید، فناوری به‌کارگیری یافته‌های پژوهش است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود: همانطور که می‌دانیم پژوهش فرایند تولید علم است و تولید، فناوری به‌کارگیری یافته‌های پژوهش است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، هیئت رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود با همراهی فرماندار شهرستان لنگرود در هفته پژوهش از مرکز تحقیقات دکتر کیوان دانشگاه آزاد لاهیجان در چاف و چمخاله شهرستان لنگرود بازدید کردند.

در حاشیه این بازدید سرپرست دانشگاه آزاد لنگرود اظهار کرد: دانشگاه یک نهاد علمی، پژوهشی و فرهنگی است که روز به روز در دنیا و در کشور ما بالنده‌تر می‌شود و تنه عقلانیت آن نیرومندتر و ریشه‌های فلسفی آن عمیق‌تر می‌شود.

دکتر محمدرضا عسکری‌پور لاهیجی افزود: همانطور که می‌دانیم پژوهش فرایند تولید علم است و تولید، فناوری به‌کارگیری یافته‌های پژوهش است. تأثیرگذاری پژوهش و فناوری در تمدن کنون دنیا و در آینده آن بسیار روشن و واضح است.

وی ادامه داد: بر این اساس باید بر تفکر، گفتمان علم و پیشرفت علمی و گفتمان پیشرفت عمومی کشور در دانشگاه اصرار ورزید و برای حفظ تبلور این نگاه از قشر تحصیلکرده به‌ویژه نخبگان استفاده کرد.