نشست هم اندیشی دبیران استانی شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

با حضور دکتر جهان بین
نشست هم اندیشی دبیران استانی شورای قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر جهان بین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست هم اندیشی دبیران استانی شورای قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.

دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با تأکید بر اهمیت جایگاه قرآن در نهج البلاغه، گفت: حضرت امیرالمؤمنین (ع) بارها در نهج البلاغه به اهمیت و عظمت قرآن پرداخته و می فرمایند قرآن تنها کتاب آسمانی است که در دست انسان است، قرآن عزتی است که یارانش هیچگاه شکست نمی خورند، قرآن داروی هر درد و حلال مشکلات است، قرآن همانند خورشید تابان است و دریایی است که هیچگاه عمقش درک نمی شود. افرادی که پیروان قرآن باشند، رستگار می شوند.

دکتر جهان بین افزود: از اینرو شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه دارد به این موضوع ورود کرده و با فعالیت های تخصصی در زمینه های روخوانی، روانخوانی، درک مفاهیم، استفاده کاربردی از آیات قرآن در زندگی، تفسیر قرآن و ... تلاش کند تا قرآن و عترت در زندگی فردی و اجتماعی انسانها جایگاه ارزشمند پیدا کرده و در متن و بطن زندگی افراد جاری و ساری شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد:همچنین شوراهای قرآن و عترت در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید با بحث های تخصصی، ایجاد گروه های قرآن و عترت و برگزاری جلسات بین رشته ای بین متخصصان قرآن و سایر حوزه ها این شرایط را فراهم کنند.

دکتر جهان بین ادامه داد: کانون های قرآن و عترت به تدریج انجام فعالیت های قرآنی را به دانشجویان واگذار کرده و در تولید محتوا و مفاهیم قرآنی تلاش کنند.

در ادامه این جلسه دبیران استانی شورای قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.