جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر قدرت علمی استقلال خود را حفظ کرده است/ نقش دانشگاه در توسعه علمی، ایجاد وحدت و رشد کشور

دکتر بروجردی در دیدار مقامات کشور افغانستان:
معاون بین الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر قدرت علمی استقلال خود را در مقابل سلطه آمریکا حفظ کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علاء‌الدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به افغانستان با آقای دانش معاون رئیس جمهور افغانستان دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر بروجردی در این دیدار بر نقش دانشگاه در توسعه علمی، ایجاد وحدت و رشد کشور افغانستان تأکید کرد.

وی همچنین به تشریح برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه توسعه فعالیت های علمی، آموزشی دانشگاهی و مراکز آموزش فنی و حرفه ای و پزشکی در کابل و سایر شهرهای افغانستان پرداخت.

آقای دانش معاون رئیس جمهور افغانستان نیز در این دیدار گفت: دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر بروجردی از چهره های شناخته شده در دوره جهاد افغانستان هستند.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با کمک علمی جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی تعداد زیادی از برادران افغانستان تحصیلات عالیه دارند و می توانند در بازسازی و توسعه کشور سهم داشته و در مشاغل مورد نیاز دولت حضور داشته باشند.

قدرت از راه توسعه علمی به دست می آید

دکتر بروجردی همچنین در ادامه سفر به افغانستان با آقای خلیلی یکی از رهبران شیعیان و معاون اسبق رئیس جمهور افغانستان دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر بروجردی در این دیدار با اشاره به مقاومت مردم افغانستان و نقش شهدای این کشور در راه استقلال گفت: حسب قرآن کریم قدرت مانع تجاوز دشمن است. امروزه قدرت از راه توسعه علمی به دست می آید و جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر قدرت علمی استقلال خود را در مقابل سلطه آمریکا حفظ کرده است.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران خدمات علمی آموزشی خود را در اختیار مردم افغانستان قرار داده و حاضر است آن را توسعه دهد.

دکتر بروجردی تصریح کرد: در وبیناری که به تازگی با حضور وزیر تحصیلات افغانستان و دکتر طهرانچی برگزار شد، راه اندازی زبان پشتون در دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید. توسعه علمی می تواند راه های وحدت را نیز هموار کند.

آقای خلیلی نیز در این جلسه با تأکید بر متحول شدن جامعه افغانستان در 20 سال گذشته خاطرنشان کرد: تنها راه رهایی افغانستان، علم است. نیاز جامعه ما به آموزش های فنی، حرفه ای به ویژه در شهرستان ها جدی است.

وی ادامه داد: مردم افغانستان از جنگ بسیار آسیب دیده اند و ما هم خواهان وحدت و پایان جنگ‌ در افغانستان هستیم و نباید حساسیت های قومی تحریک شود.

آقای خلیلی در پایان از خدمات علمی جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد و گفت: آماده کمک به توسعه خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در افغانستان هستیم.