اولین مجمع عمومی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

اولین جلسه مجمع عمومی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور سهامداران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اولین جلسه مجمع عمومی عادی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور تمامی سهامداران به صورت فوق‌العاده برگزار شد.

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر مجید مشکینی مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت‌‌های امنای استانی (به نمایندگی از شرکت توسعه آزاد پاسارگاد)، دکتر پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان (به نمایندگی از شرکت نگین بذر دانش) و مهندس عسکری غلام‌زاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری در این جلسه حضور داشتند.

انتخاب اعضای هیات مدیره، بررسی و تبیین آیین‌نامه مالی و معاملاتی صندوق، بررسی و تصویب آیین‌نامه تسهیلاتی صندوق، بررسی و تصویب آیین‌نامه اداری و استخدامی و چارت سازمانی صندوق و تبیین حق حضور اعضای هیات مدیره مورد بحث و بررسی و ارزیابی اعضا قرار گرفت.

همچنین درخصوص تدارک محل استقرار و فعالیت، تصویب چارت سازمانی صندوق، تامین نیروی انسانی متخصص، استقرار نرم افزاری و حسابداری، تدوین آیین‌نامه مالی، معاملاتی، حقوق و دستمزد، تسهیلاتی، سرمایه گذاری، ضمانت نامه و ... تبادل نظر و تصمیم گیری شد.