پیام رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در پی بازگشت پیکر شهدای مدافع حرم

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، در پیامی بازگشت پیکر مطهر دو شهید مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آقای سیروس صابری مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی بازگشت پیکر مطهر دو شهید مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی ساری و سما دزفول را تبریک و تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

شهادت، زیباترین واژه هستی و اصلی ترین گذرگاه رسیدن به معبودی است که شهدای سرو قامت مان با عبور از این گذرگاه درخشان، برای همیشه ی تاریخ جاویدان باقی ماندند و عزت، شرافت و سربلندی را برای امت اسلامی به ارمغان آورده و ثبات و استمرار خط سرخ شهادت را با خون خود تضمین نمودند.

آنان با ایثار و فداکاری و گذشتن از هر آنچه که تعلقات دنیوی می نامیم، راه شجاعت، ایثار و مقاومت را به همگان آموختند تا ملت بزرگ ایران با اقتدا به سیره ی تابناکشان، ادامه دهنده ی راه و یادشان در اعصار مختلف بوده و باشند.

اینجانب بازگشت پیکر مطهر شهدای خان‌طومان شهید «محمد بلباسی» دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و شهید «مهدی نظری» دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سما دزفول به میهن اسلامی که در دفاع از حرم آل الله و در مقابله با اشقیای تکفیری و ضداسلام به ملکوت اعلی پرکشیدند را به خانواده معزز و صبور شهید، بازماندگان و مردم شریف تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.