اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکتری تخصصی(استعدادهای درخشان)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دوره بدون آزمون دکتری تخصصی (ویژه استعدادهای درخشان) سال 1399دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org از نتیجه انتخاب رشته خود مطلع شوند.

نتیجه برخی از متقاضیان این دوره به دلیل نقص مدارک ارسالی در زمان ثبت نام به صورت مشروط اعلام شده است.

این دسته از داوطلبان لازم است حداکثر تا پایان روز شنبه 29 شهریور ماه نسخه ای از ریز نمرات حاوی معدل و نمره پایان نامه خود را به صورت یک فایل PDF از طریق لینک مندرج در کارنامه اعلام نتیجه خود بارگزاری کنند.

عدم ارسال مدارک در موعد مقرر منجر به حذف نام این متقاضیان از فهرست واجدین شرایط مصاحبه این دوره خواهد شد.

زمان، نحوه و چگونگی ثبت نام داوطلبان دعوت شده به مصاحبه این دوره فردا اعلام می شود.