جلسه هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد/ ارتقای رتبه ۴۵ عضو هیات علمی

به ریاست دکتر طهرانچی
جلسه هیأت ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر طهرانچی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آخرین جلسه از دور اول هیأت ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی و با حضور دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد.

در این جلسه، 47 پرونده ارتقای مرتبه علمی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شد که با 45 ارتقا موافقت شد که 43 پرونده مربوط به ارتقا از مرتبه مربی به استادیار و 2 پرونده مربوط به ارتقا از مرتبه استادیار به دانشیار بود.

در پایان این جلسه، دکتر طهرانچی از فعالیت‌های علمی اعضای دور اول هیأت ممیزه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی و برای آنها آرزوی موفقیت کرد.

گفتنی است در پایان این جلسه، از دکتر بیژن رنجبر، دکتر ابوالفضل واحدی، دکتر مهدی رفیع‌زاده، دکتر محمد سپهری، دکتر مهدی مرجانی، دکتر سیدابراهیم افجه‌ای، دکتر جلال درخشه، دکتر صادق رحمتی، دکتر محمدصادق ضیایی، دکتر محسن پورکرمانی، دکتر عبداله شفیع‌آبادی، دکتر سیدضیاءالدین تاج‌الدین کاوردی، دکتر علی ایران‌منش، دکتر محمدرضا اردکانی، دکتر حمید ماجدی، دکتر عادل آذر، دکتر علی مقداری، دکتر سعید سهراب‌پور و دکتر حیدرعلی شایانفر که تشکیل‌دهنده دور اول هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی بودند، با اهدای لوح قدردانی شد.