مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

با صدور حکمی از سوی دکتر طهرانچی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی آقای سیروس صابری را به عنوان مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در حکم دکتر طهرانچی خطاب به آقای صابری آمده است: «نظر به مراتب تعهد و سوابق مدیریتی و اجرایی جنابعالی بدینوسیله به عنوان «مشاور اینجانب و سرپرست مرکز حراست دانشگاه» منصوب می‌شوید. امید است با اتکاء به خداوند متعال در ساماندهی امور نهایت دقت و تلاش را بعمل آورید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از زحمات مهندس سیدمجید موسوی در دوران تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.