معاون رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

با حکم دکتر طهرانچی
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی معاون رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و امور استان‌های این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی آقای محمد نقیب‌زاده را به عنوان معاون رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و امور استان‌ها منصوب کرد.

در حکم دکتر طهرانچی خطاب به مهندس نقیب‌زاده آمده است: «نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی و با توجه به پیشنهاد رئیس محترم مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و امور استان‌ها، به عنوان معاون آن مرکز منصوب می‌شود. توفیقات روزافزون شما را از خداوند تعالی خواستارم.»

محمد نقیب‌زاده دانش‌آموخته رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه علامه طباطبایی است که 25 سال سابقه اجرایی در دستگاه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، جهاد دانشگاهی را در کارنامه خود دارد.