چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در مجله ISA Transactions

مقاله عضو هیأت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در مجله ISA Transactions   منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرکرد، مقاله دکتر عادل خسروی عضو هیأت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در مجله ISA Transactions با ضریب تأثیر 4.343 و چارک Q1 چاپ شد.

دکتر خسروی در این باره گفت: این پژوهش به معرفی، شبیه سازی و ساخت یک ساختار جدید برای کنترل­ کننده ­های جریان در مبدل­های قدرت می­ پردازد. در کنترل­ کننده ­های جریان فعلی، سرعت پاسخ ­دهی در بارهای زیاد بسیار کند است و در کنترل­ کننده پیشنهادی در این پژوهش سرعت پاسخ­ دهی تا حد زیادی بهبود یافته است.

وی افزود: اورشوت خروجی بزرگ کنترل­ کننده ­­های قدیمی در بارهای کوچک تا حد زیادی کاهش یافته است. در طراحی و ساخت این کنترل­ کننده به کمک استفاده از فیدبک در مقاومت خروجی، ضرایب کنترل­ کننده بهبود می یابند. ایده پیاده­ سازی شده در این مقاله برای سه مدل مبدل بوست، باک-بوست و بوست درجه دوم قابل استفاده است.

عضو هیأت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در پایان تصریح کرد: به منظور ارزیابی درست مدل کنترل­کننده پیشنهادی، نتایج به صورت عملی و شبیه سازی بررسی شده ­اند.