02:13 دوشنبه 1398/07/29

امتیاز ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به دانشجویان دختر

دکتر کلانتری مطرح کرد
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان دختر در نقل و انتقالات دانشجویی به محل سکونت والدین یا همسرشان منتقل می شوند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول تحصیلی 99-98 آغاز شده و تا 18 تیرماه ادامه دارد.

دکتر کلانتری افزود: متقاضیان باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی monada.iau.irمراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند.

دکتر کلانتری با اشاره به نقل و انتقالات دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: یکی از امتیازات مثبتی که برای نقل و انتقالات دانشجویان دختر در نظر گرفته شده، این است که دختران دانشجو به محل سکونت والدین یا همسرشان منتقل خواهند شد.

وی افزود: به استثنای دانشجویان رشته های پزشکی، داروسازی، دندان پزشکی و پرستاری که رشته های آنها صرفا در چند واحد وجود دارد، بقیه دانشجویان دختر به شهر محل زندگی و یا نزدیک ترین واحد به محل زندگیشان منتقل می شوند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: تمامی مراحل و فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خودداری کنند.