02:00 دوشنبه 1398/07/29

اولین کنگره علمی تخصصی بیماری‌های نوروماسکولار برگزار می‌شود

با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی
دبیر علمی کنگره بیماری‌های نوروماسکولار از برگزاری اولین کنگره علمی تخصصی بیماری‌های نوروماسکولار با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

دکتر محمدکاظم بخشنده دبیر علمی کنگره بیماری های نوروماسکولار در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اولین کنگره علمی تخصصی در زمینه بیماری های نوروماسکولار در روزهای 23 و 24 خردادماه در بیمارستان فرهیختگان برگزار می شود، گفت: این کنگره در ارتباط با بیماری های عصبی - عضلانی و یافتن درمان برای این بیماری ها برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به هدف برگزاری این کنگره، خاطرنشان کرد: امروزه درمان های جدیدی نظیر سلول‌درمانی و ژن‌درمانی برای بیماری های عصبی - عضلانی و نوروماسکولار پیدا شده و هدف از برگزاری این کنگره نیز ورود روش های درمانی نوین به کشور است.

دکتر بخشنده با بیان اینکه اولین کنگره علمی تخصصی در زمینه بیماری های نوروماسکولار با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، انجمن مغز و اعصاب کودکان، بیمارستان فرهیختگان و با حضور متخصصانی از کشورهای هند، ترکیه و فرانسه برگزار می شود، گفت: متخصصان گروه هدف که در این کنگره شرکت کنند، از 15 امتیاز بازآموزی برخوردار خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: در این کنگره تخصصی، دانشمندان بنامی دعوت شده‌اند که به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. هدف نهایی ما این است که درمان های جدید بیماری های نوروماسکولار را در بیمارستان فرهیختگان راه‌اندازی کنیم.

دبیر علمی کنگره بیماری های نوروماسکولار با بیان اینکه ظرفیت های لازم برای راه‌اندازی درمان های بیماری نوروماسکولار در کشور وجود دارد، گفت: ما می توانیم درمان های جایگزین و جدید را با استفاده از ظرفیت داخل کشور جایگزین کنیم. این موضوع در کنگره به بحث گذاشته می شود تا راهکارهای جدیدی برای آن ارائه شود.