10:43 یکشنبه 1398/03/05

تیم بسکتبال بانوان دانشگاه آزاد اسلامی به کشور بازگشت

پس از کسب عنوان نایب قهرمانی
تیم بسکتبال بانوان دانشگاه آزاد اسلامی که عنوان نایب قهرمانی مسابقات دانشجویان آسیایی را در پنجمین دوره رقابت‌های بسکتبال ۳ در ۳ دانشجویان آسیا از آن خود کرد، عصر امروز به کشور بازگشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، تیم بسکتبال سه نفره بانوان دانشگاه آزاد اسلامی که عنوان نایب قهرمانی مسابقات دانشجویان آسیایی را در پنجمین دوره رقابت‌های بسکتبال ۳ در ۳ دانشجویان آسیا از آن خود کرد، عصر امروز به ایران بازگشت.

کاروان تیم بسکتبال 3 در 3 بانوان دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز وارد فرودگاه امام خمینی (ره) شد و بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم مورد استقبال دکتر کمال جوانمرد مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان و مردم قرار گرفتند.

کیمیا یزدیان طهرانی، شیدا شجاعی، سمیه ثابت‌زاده، سمانه ثابت‌زاده بازیکنان، زهره خالقی مربی و گیتی متین سرپرست تیم بسکتبال ۳ نفره دختران دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره از رقابت‌ها بودند.

تیم‌های چین تایپه A، تیم دانشگاه آزاد اسلامی و چین تایپه B به ترتیب مقام‌های اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

گفتنی است، پنجمین دوره رقابت‌های بسکتبال ۳ در ۳ دانشجویان آسیا از ۱۶ الی ۲۲ اردیبهشت‌ماه در کشور تایوان برگزار شد، تیم بسکتبال دختران دانشگاه آزاد اسلامی به نمایندگی از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با ترکیب چهار ورزشکار به این رقابت‌ها اعزام شده بود.

در مسابقات بسکتبال ۳ در ۳ دانشجویان آسیا ۱۰ تیم از هفت کشور فیلیپین، اندونزی، مالزی، مغولستان، چین، فیلیپین و ایران حضور داشتند. این رقابت‌ها در دو گروه A و B برگزار شد و از هر گروه دو تیم به مسابقات فینالی این مسابقات راه پیدا کردند. تیم ایران در گروه B قرار گرفت. همچنین تیم‌های برتر این مسابقات جواز حضور در رقابت‌های لیگ جهانی بسکتبال ۳ در ۳ دانشجویان جهان را به دست آوردند.