18:51 چهارشنبه 1398/05/30

راه‌اندازی کرسی‌های علمی و مدارس مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر خسروپناه تأکید کرد
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید جهت تعالی و رشد علوم انسانی و هنر، کرسی‌های علمی و مدارس مهارتی در دانشگاه راه‌اندازی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شیراز، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هم اندیشی و گفت‌وگو درباره تعالی علوم انسانی و هنر که در واحد شیراز برگزار شد، خواستار به‌روز رسانی مکتب فلسفی شیراز شد که باید توسط فلاسفه، جامعه‌شناسان، استادان علوم اجتماعی و دیگر صاحب‌نظران انجام شود.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ضرورت بروز رسانی علوم انسانی، گفت: علوم انسانی، علومی است که مربوط به تفکر، زبان، ذهن، رفتار، جامعه انسانی، سازمان‌های انسانی و بطور کلی در خصوص انسان است.

وی خاطر نشان کرد: باید به دنبال تحول علوم انسانی باشیم و از آخرین تحولات علوم انسانی همچون فلسفه، هنر، ادبیات، روان شناسی، جامعه‌شناسی و ... اطلاع داشته باشیم، باید مؤلفه‌های علوم انسانی را سر لوحه کاری خود قرار داد که این سه مولفه عبارتند از بروزرسانی، بومی سازی و بنیان سازی.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی جدی گرفتن پژوهش، تحول مجلات علمی، تألیف کتب درسی پر محتوی، ساختارمند کردن پژوهش، راه‌اندازی کرسی‌های علمی(ترویجی و نظریه‌پردازی)، دانش افزایی مدرسان، راه‌اندازی مدارس مهارتی و توسعه و گسترش رشته‌های بین رشته‌ای را در تعالی رساندن علوم انسانی و هنر مهم دانست و خواستار توجه جدی مسئولان به این موارد شد.

شرکت کنندگان در این نشست در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به همراه مسئولان دانشگاه با حضور بر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.