09:38 یکشنبه 1398/03/05

سرپرست مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

با حکمی از سوی دکتر طهرانچی:
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، سرپرست مرکز رسانه و نشر علمی این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، مجتبی توانگر را به سمت سرپرست مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای مجتبی توانگر

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد، تخصص و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه» منصوب می‌شوید.

از جنابعالی انتظار می رود با بهره گیری از کلیه امکانات مادی و معنوی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه، در ایجاد بزرگ ترین مرکز نشر علمی منطقه‌ای متناسب با شأن دانشگاه آزاد اسلامی، بسترسازی برای ایجاد پایگاه استنادی علمی دانشگاه، تدوین و پیشنهاد سند نشر علمی دانشگاه و برنامه‌ریزی در راستای تحقق آن، ظرفیت‌سازی در جهت کسب جایگاه برتر در انتشار کتب علمی و درسی با همکاری معاونت‌های موضوعی و ایجاد بستر لازم به منظور هم‌افزایی مجلات علمی و پژوهشی دانشگاه بکوشید.

امید است در انجام مسئولیت‌های محوله با رعایت تقوای الهی، تمامی توان و کوشش خود را در راستای اجرای سیاست‌های کلان، مصالح، شئونات و پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی به کار گیرید.

محمدمهدی طهرانچی

مجتبی توانگر دانش‌آموخته رشته اقتصاد، پژوهشگر ارشد مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و از مسئولان سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی پیش از این مدیرکل نظارت و پژوهش دفتر نظارت هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی بود.

مجتبی توانگر به عنوان چهره رسانه‌ای دارای سوابقی از جمله عضو شورای سیاست‌گذاری و تحریریه رسانه هایی همچون روزنامه فرهیختگان، خبرگزاری فارس، خبرگزاری آنا، روزنامه های رسالت، جام جم، همشهری، باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز) و... بوده است.