09:50 یکشنبه 1398/03/05

پذیرش در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد در نیمسال بهمن ماه 97

دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم تحصیلی 98 -97 براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس مصوبات شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ 97/10/12، دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش دانشجو خواهد داشت.

پذیرش دانشجو در این مرحله مطابق مصوبات شورای سنجش و پذیرش تنها در کد رشته محل‌هایی صورت خواهد گرفت که ظرفیت آنها در مرحله قبلی پذیرش در سال تحصیلی جاری تکمیل نشده است.

اطلاعیه پذیرش دانشجو در نیمسال دوم تحصیلی مطابق زمان‌بندی اعلام‌ شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور برای مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته 25 دی ماه منتشر خواهد شد.

زمان و چگونگی ثبت‌نام از داوطلبان مقاطع کارشناسی ناپیوسته در تاریخ 14 بهمن و کاردانی پیوسته در تاریخ 27 دی ماه طی اطلاعیه های جداگانه منتشر خواهد شد.