22:01 دوشنبه 1397/09/19

ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 15 آذرماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم تحصیلی از امروز 15 آذرماه آغاز و تا اول دی ماه ادامه دارد.

متقاضیان باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند.

تمامی مراحل و فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خودداری کنند.