22:01 دوشنبه 1397/09/19

توجه به نیروهای ارزشی، انقلابی و اثرگذار در دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر نصیرزاده تأکید کرد:
مدیرکل شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ساختار این دانشگاه به سمت تحول ویژه ای رفته است، یکی از تحولات اساسی آن در توجه به نیروهای ارزشی، انقلابی و اثرگذار در حوزه های مختلف همچون مجموعه ایثارگران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، دکتر حسین نصیرزاده مدیر کل شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در نشست مدیران ستاد شاهد و ایثارگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: تاکنون بیش از 200 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل کرده اند و 317 ستاد شاهد و ایثارگر در سطح کشور داریم.

وی ادامه داد: نگاه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی منطبق بر فرمایشات مقام معظم رهبری است. دانشگاهی ارزشی، انقلابی و در تراز انقلاب اسلامی در حال شکل گیری است که باید مدیران و فرزندان آینده انقلاب اسلامی را در تراز انقلاب اسلامی پرورش و به جامعه تحویل دهد.

دکتر نصیرزاده اظهار داشت: براساس برنامه های مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان و محققان باید این دانشگاه را به عنوان یک دانشگاه انقلابی، آموزشی و توانمند در عرصه آموزش عالی انتخاب کنند. ساختار این دانشگاه به سمت تحول ویژه ای رفته است، یکی از تحولات اساسی آن در توجه به نیروهای ارزشی، انقلابی و اثرگذار در حوزه های مختلف همچون مجموعه ایثارگران است.

وی ادامه داد: امروز وظیفه داریم از 70 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی که در مقاطع مختلف کاردانی تا دکتری مشغول تحصیل هستند، مدیرانی انقلابی و ارزشی برای آینده تربیت کنیم.