19:46 سه شنبه 1397/07/24

پرداخت تسهیلات به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق محروم

با انعقاد تفاهم‌نامه بین سازمان سما و بانک رسالت صورت می‌گیرد:
تفاهم‌نامه پرداخت تسهیلات برای دانشجویان مناطق محروم بین سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی و بانک رسالت منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر بهروز طهماسب‌کاظمی صبح امروز در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه سازمان سما با بانک رسالت، اظهار کرد: انعقاد این تفاهم‌نامه سبب برداشتن بار مالی شهریه از روی دوش خانواده دانشجویان می شود.

وی افزود: در تلاشیم تا بتوانیم رابطه اقتصادی مبتنی بر حسنه و بدون ربا را در دانشگاه آزاد اسلامی ترویج دهیم و این تفاهم‌نامه‌ها در راستای همین موضوع است.

رئیس حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بانک رسالت تلاش‌های زیادی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برای آموزش مهارت به شهروندان انجام داده است، گفت: توسعه اشتغال دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی از رویکردهای مهم بوده و تفاهم‌نامه با بانک رسالت برای ارائه تسهیلات به دانشجویان مناطق محروم است.

دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس سازمان سما نیز در این نشست اظهار داشت: انعقاد این تفاهم‌نامه سبب امیدوری به چشم‌اندازهای روشن‌تر در دانشگاه آزاد اسلامی است. در آینده همکاری‌های مشترک با بانک رسالت بیشتر خواهد شد.

محمدحسین حسین زاده مدیرعامل و عضو هیأت مدیره بانک رسالت نیز تصریح کرد: بالابردن سواد مالی و تربیت اقتصادی متناسب با فرهنگ جامعه با همکاری این دو مجموعه بیشتر خواهد شد.

وی این تفاهم‌نامه را در راستای احیای فرهنگ همیاری اجتماعی، قرض‌الحسنه و کارآفرینی اجتماعی دانست.