19:52 سه شنبه 1397/07/24

تمدید ثبت نام مجدد دوره های کارشناسی و کاردانی براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام مجدد دوره های کارشناسی و کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، با توجه به درخواست های مکرر داوطلبان، ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ساعت 24 یکشنبه 15 مهر تمدید شد.

متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org ابتدا راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در20رشته /محل اقدام کنند.

شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره معدل کتبی دیپلم و عنوان مدرک دیپلم است. لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند.

مهلت ثبت نام مجدد به هیچ وجه تمدید نخواهد شد و به درخواستهایی که بعد از این تاریخ وصول شود ترتیب اثر داده نمی شود.