18:44 سه شنبه 1397/09/20

دکتر فرهاد رهبر : کارورزی و ارتباط با صنعت از دوره دانشجویی باید جدی گرفته شود

دکتر فرهاد رهبر با اشاره به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: موضوع مهم ارتباط صنعت و دانشگاه که مورد تأکید جدی رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» قرار گرفت هنوز به هدف مطلوب نرسیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب افزود: دراین زمینه نیازمند اصلاح ساختارها و فرآیندها هستیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: موضوع کارورزی و ارتباط با صنعت از دوره دانشجویی باید جدی گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نحوه تبدیل علم به ثروت و ارزش افزوده هنوز به صورت شایسته مورد توجه قرار نگرفته است.

وی افزود: قطع ارتباط دانشگاه و صنعت ضررهای زیادی به کشور وارد کرده است.

عضو ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: متون آموزشی هم در این مسیر باید اصلاح شود و راه حل مسائل جامعه باید در دانشگاه‌ها مد نظر قرار گیرد.