دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود - دکتر طهرانچی خبر داد: تشکیل شورای تعامل اجتماعی دانشگاه و محیط های پیرامونی/ تصویب بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران
13:09 چهارشنبه 1397/05/24

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی از تخصیص و تصویب بودجه 179 میلیاردی برای اقدامات پژوهشی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران مرکزی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در جلسه شورای دانشگاه با اشاره به تخصیص بودجه 179 میلیاردی به دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، گفت: موافقت نامه برنامه عملیاتی بودجه سال 97 فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به امضاء رسید. در این تفاهم نامه هر واحد سهمی در اقدامات کمی، زیرساختی و قابل توسعه امور پژوهشی دارند.

وی افزود: در این موافقت نامه مواردی از قبیل قرارداد طرح های برون دانشگاهی، راه اندازی مراکز تحقیقاتی ماموریت گرا و مبتنی بر برنامه های علمی واحدها، درآمد مراکز تحقیقاتی موجود، فرصت های مطالعاتی، افزایش مراکز رشد، ایجاد دفاتر حقوق مالکیت فکری، راه اندازی زیر ساخت های برنامه های علمی، ثبت اختراع داخلی، راه اندازی آزمایشگاههای ملی، شبکه سازی پژوهش های تحصیلات تکمیلی و دهها موارد دیگر اشاره شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود از ابلاغ چارت تشکیلاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مصوب هیات امنای استانی تا یک هفته آینده خبر داد و گفت: اوایل تیرماه سال جاری مصوبه هیات امنای استان تهران برای تغییر چارت واحدهای استان تهران ابلاغ و تا یک ماه آینده در کلیه واحدهای استان سازماندهی می شود.

دکتر طهرانچی همچنین درخصوص چگونگی برگزاری مصاحبه آزمون دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: مصاحبه آزمون دکتری با تشکیل کمیته های علمی در همه گرایش ها، زیر نظر استان انجام می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزود: اعضای کمیته ها در سطح استان از سرمایه های انسانی تمام واحدهای استان اعم از استادان و دانشیاران هستند، که هسته اولیه کمیته ها را تشکیل می دهند و وظیفه نظارت کامل بر روند اجرایی گروههای آموزشی در سطح واحدها را دارند.

دکتر طهرانچی همچنین از احیاء رشته گرایش های بین رشته ای در دانشگاه آزاد اسلامی استان خبر داد و گفت: با توجه به نیاز روز کشور در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و...، ایجاد رشته گرایش های بین رشته از دیگر مواردی است که در دستور کار استان قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ادامه این جلسه با تاکید بر آسیب شناسی فرهنگی در محیط پیرامونی واحدها پیشنهاد تشکیل شورای تعامل اجتماعی دانشگاه و محیط های پیرامونی (محلات) را در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ارائه کرد که به تصویب رسید.

وی اظهار داشت: با استقرار واحدهای دانشگاهی در محله های مختلف گاهی اوقات مسائل حاشیه ای محلی بوجود می آید. لذا در راستای احترام به شهروندان، ایجاد امنیت و تأثیر گذاری حداکثری فرهنگی در محله های پیرامون واحدهای دانشگاهی، شورایی متشکل از مسئولین دانشگاه، بسیج و شورا یاری محله، مسجد، شهرداری ناحیه و کلانتری منطقه تشکیل می شود تا با همفکری و هم افزایی به حل مسائل پیرامون واحدهای دانشگاهی بپردازیم.

دکتر طهرانچی در خاتمه به رعایت انضباط و برنامه ریزی دقیق در برگزاری امتحانات نیمسال دوم تحصیلی در واحدها تاکید کرد و گفت: حضور استادان و مدیران گروه در جلسه امتحان الزامی است.