دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود - آغاز ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی/مهلت ثبت نام تا 15 تیر
17:30 دوشنبه 1397/05/29

آغاز ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی/مهلت ثبت نام تا 15 تیر

ثبت‌نام نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 20 خرداد تا 15 تیر97 فرصت دارند برای ثبت درخواست انتقال یا میهمانی خود در نیمسال اول سال تحصیلی98-97، به سامانه نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانیwww.monada.iau.ir مراجعه کنند.

دانشجویان پس از مطالعه شیوه‌نامه نقل و انتقالات، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام و از طریق سامانه منادا به نشانیwww.monada.iau.ir نتیجه درخواست خود را پیگیری کنند.

گفتنی است فقط به درخواست‌‌هایی که در سامانه منادا ثبت شده باشد، رسیدگی خواهد شد و متقاضیان نقل و انتقال دانشجویی، پس از ثبت درخواست خود در سامانه منادا می‌توانند پیگیری‌های خود را از طریق این سامانه انجام دهند و از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی خودداری کنند.