22:29 دوشنبه 1397/03/28

ضیافت افطاری و دیدار صمیمی اعضای تشکل های دانشجویی با حضور دکتر فرهاد رهبر برگزار شد

ضیافت افطاری و دیدار صمیمانه اعضای شورای مرکزی اتحادیه های دانشجویی و برخی مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دیدار صمیمانه اعضای شورای مرکزی اتحادیه های دانشجویی و برخی مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز برگزار شد.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر قربانی گلشن آبادی مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه و دکتر نصیری مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

در این دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه های دانشجویی و بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دیدگاه ها و مطالبات خود درخصوص مسائل دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه دادند. در ادامه، دکتر فرهاد رهبر و دکتر کلانتری درخصوص این مطالبات و مسائل اصلی دانشگاه آزاد اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.

در پایان مراسم، نماز مغرب و عشا و سپس ضیافت افطاری با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئولان دانشگاه و اعضای تشکل های دانشجویی برگزار شد.