08:47 سه شنبه 1397/07/24

دکتر فرهاد رهبر در مراسم تقدیر از ایثارگران و جانبازان دانشگاه آزاد اسلامی: باید فرهنگ ایثار و ازخودگذشتی را در دانشگاه آزاد اسلامی و کشور تقویت کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ایثارگران ذخائر انقلاب اسلامی و منبع قدرت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم دیدار و تقدیر از ایثارگران و جانبازان دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.

دکتر فرهاد رهبر با ابراز خرسندی از حضور در جمع ایثارگران و جانبازان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امیدوارم خداوند توفیق خدمتگزاری برای مردم و نظام جمهوری اسلامی را به همه ما عنایت کند و همواره گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان باشیم.

وی با تبریک اعیاد شعبانیه، تقارن سال جدید با ماه رجب و شعبان را به فال نیک گرفت و خاطر نشان کرد: ماه شعبان متعلق به رسول الله است و امیدوارم آمادگی لازم برای ورود به ماه مبارک رمضان را پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به تمامی ایثارگران و جانبازان این دانشگاه اظهار داشت: از همه شما می خواهم برای ارتقاء دانشگاه آزاد اسلامی که مقام معظم رهبری در این مقطع توجه ویژه ای به آن دارند، همت کنید، ایثارگرانه و جهادی امور را پیش ببرید و مشکلات جمهوری اسلامی را یکی پس از دیگری برطرف کنید.

دکتر فرهاد رهبر ایثارگران را ذخایر انقلاب اسلامی و منبع قدرت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: مشکلاتی که در کشور وجود دارد در مقابل توانمندی ها و ایثارگری های شما اندک و ناچیز هستند و قطعاً کشور با وجود شما در تمام بخشها خواهد درخشید.

وی به قانون جامع ایثارگران اشاره و تصریح کرد: همواره مجری قوانین هستیم و قانون جامع ایثارگران باید در دستور کار قرار گیرد و هر چه سریعتر به مرحله اجرا درآید.

باید فرهنگ ایثار و ازخودگذشتی تقویت شود

دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه بیش از 50 درصد از مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی از جامعه ایثارگران هستند، گفت: شرایط و بستر خدمت به ایثارگران و جانبازان در دانشگاه آزاد اسلامی با وجود مدیران ایثارگر فراهم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه باید فرهنگ ایثار و ازخودگذشتی تقویت شود، خاطر نشان کرد: باید به دنبال راهکارهایی برای تقویت فرهنگ شهادت، ایثار و از خودگذشتی در دانشگاه آزاد اسلامی و در کشور باشیم و از هرگونه حرکتی که سبب تضعیف این فرهنگ غنی می شود، خودداری کنیم.

وی تأکید کرد: آن چیزی که سبب شد کشور با دست خالی در جنگ تحمیلی در مقابل کل جهان بایستد و پیروز شود، وجود فرهنگ ایثار و از خودگذشتی در رزمندگان، جانبازان، ایثارگران و شهدا بود.

دکتر فرهاد رهبر با آرزوی تعجیل در فرج حضرت ولی عصر(عج)، گفت: امیدوارم سرباز خوبی باشیم و در کنار و رکاب آقا امام زمان(عج) به شهادت برسیم.