09:31 دوشنبه 1396/08/29

واحدهای دانشگاهی در مباحث مربوط به درآمدهای غیرشهریه‌ای آتش به اختیار عمل کنند

دکتر رهبر در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر مطرح کرد:
جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا، دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این جلسه، دکتر فرهاد رهبر با تاکید بر ایجاد رشته های بین رشته ای مانند علوم دریایی و رشته های مربوط به نفت و گاز در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، گفت: این مسئله که تعداد دانشجویان کاهش پیدا کرده، امری طبیعی است اما نکته مهم شناسایی نیازهای منطقه و ایجاد رشته و جذب دانشجو متناسب با این نیازمندی هاست.

دکتر رهبر با بیان اینکه اقتصاد دریا یک اقتصاد پرثروت است، گفت: باید به این مسئله توجه کنیم که دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر چقدر توانسته از این اقتصاد و پژوهش در حوزه نفت، گاز و انرژی بهره‌مند باشد. دانشگاه آزاد اسلامی استان باید بتواند به این حوزه ها ورود کند.

وی با بیان اینکه امروز نرخ رشد جمعیت کاهش پیدا کرده و واحدهای ما نباید تنها منتظر جذب دانشجو باشند، اظهار داشت: بر همین اساس باید درآمدهای غیرشهریه ای به ویژه در حوزه پژوهش افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه واحدهای دانشگاه در مباحث مربوط به درآمد غیر شهریه ای آتش به اختیار عمل کنند؛ گفت: البته مرکز بر این فعالیت ها یک نظارت سیستماتیک خواهد داشت. ما آمادگی داریم هر بخشنامه، دستورالعمل یا مجوزی برای ایجاد درآمدهای غیر شهریه ای صادر کنیم.

دکتر رهبر خطاب به مسئولان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: بررسی کنید که چگونه می شود با توان پژوهشی که در واحدها وجود دارد، از چالش های دانشگاه عبور کنید.

همچنین حجت الاسلام حسینی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: از حضور دکتر ولایتی و دکتر رهبر در رأس دانشگاه آزاد اسلامی، که مورد وثوق مقام معظم رهبری هستند، خوشحالم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ایام اربعین حسینی، پیشنهاد می کنم در شهر مقدس کربلا که مرکز فرهنگی تشیع است، یک دارالضیافه و حسینیه مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شود. این امر یک کار ارزشمند و ماندگار فرهنگی برای دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می شود و زمینه آن وجود دارد.

حجت الاسلام حسینی با تاکید بر لزوم توجه به کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه به عنوان مجموعه بزرگ ایرانگردی که در تمام نقاط ایران دارای واحد دانشگاهی است، ظرفیت لازم را دارد. اگر این ظرفیت ها فعال شود، کارمندان می توانند از امکانات دانشگاه استفاده کنند.

در ادامه، دکتر عبداللهی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ضمن ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان، به مواردی از جمله چالش های دانشگاه آزاد اسلامی استان، جدول پذیرش و ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود، مزیت ها و فرصت های توسعه در حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی، توسعه مدیریت و منابع، دانشجویی و فرهنگی، پژوهش و فناوری، مرکز آموزشی سما، جذب اعضای هیات علمی در استان، ‌تعداد اعضای هیات علمی و آمار و اطلاعات دانشجویان و رشته محل های استان پرداخت.

گفتنی است در پایان این جلسه، روسای شوراهای تخصصی و روسای واحدها و مراکز آموزشی استان به ارائه نظرات و پیشنهادات خود درخصوص حل چالش های واحدها و مراکز متبوع خود پرداختند.