11:27 سه شنبه 1396/08/02

باید نظارت دقیقی بر امور مالی دانشگاه آزاد اسلامی اعمال شود

دکتر ولایتی در مراسم تکریم و معارفه خزانه‌دار کل دانشگاه آزاد اسلامی:
مراسم تکریم و معارفه خزانه‌دار کل دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی در ابتدای این مراسم ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و عاشورای حسینی گفت: این جلسه به پاس قدردانی از زحمات دکتر امیری خزانه‌دار سابق دانشگاه آزاد اسلامی و خوشامدگویی به دکتر حسینی به عنوان مسئول جدید خزانه تشکیل شده است.
وی با اشاره به اهمیت مسئولیت خزانه‌دار در چارت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اینکه باید نظارت عملی و دقیقی بر وضعیت اقتصادی و مالی دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته باشد، ‌این مسئولیت خطیر به دکتر حسینی سپرده شد و راه پرفراز و نشیبی پیش روی ایشان قرار دارد چراکه دانشگاه آزاد اسلامی یک سازمان غیردولتی بوده و دارای گردش مالی بالایی است، بنابراین نیاز به مراقبت ویژه در این خصوص دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای ویژگی های خاصی ازجمله مردمی بودن است، افزود: همه مسئولان و مدیران در دانشگاه آزاد اسلامی معتقدند که اموال دانشگاه آزاد اسلامی بیت‌المال است که به صورت ذره‌ذره جمع شده است. به همین خاطر باید اهتمام خود را برای مراقبت از اموال دانشگاه به کار بگیریم.
دکتر ولایتی خاطرنشان کرد: بسیاری از اولیای دانشجویان این دانشگاه از طبقه متوسط جامعه بوده و هزینه تحصیل فرزندان خود را به سختی فراهم می آورند و این موضوع نیز ناشی از خاصیت علم‌جویی ایرانیان است که این ویژگی عامل مهمی در شکل‌گیری فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی بوده است.
رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سوابق اجرایی دکتر حسینی، گفت: ایشان دارای شخصیتی برجسته با سوابق ارزشمند و از مدیران تاثیر گذار دفتر حسابرسی راهبر مفید بوده است. امیدواریم با حضور در سمت خزانه‌دار کل دانشگاه آزاد اسلامی، شاهد تحولات مثبتی در هزینه‌کرد و توزیع منابع مالی دانشگاه باشیم.
دکتر ولایتی همچنین با اشاره به حضور دکتر پورعباس به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ایشان فردی مورد اعتماد و ساعی در حوزه مدیریت است و قبول مسئولیت سه معاونت ادغام‌شده عمرانی، اداری مالی و برنامه‌ریزی توسط دکتر پورعباس، موجب آسودگی خاطر است.

دکتر حسینی: امیدوارم بتوانیم نقاط قوت دانشگاه را تقویت کنیم
دکتر سیدعلی حسینی خزانه‌دار کل دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان، گفت: امیدوارم بتوانم در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی مثمر ثمر بوده و در راستای تحقق سیاست های این مجموعه فعالیت کنم. قطعاً هر سازمانی دارای نقاط ضعف و قوت بسیاری است که امید است با تلاش و همکاری کارکنان این مجموعه بتوانیم نقاط قوت آن را تقویت کنیم.
وی در ادامه از حسن اعتماد اعضای هیات امنا به ویژه دکتر ولایتی به خاطر واگذاری مسئولیت خزانه‌داری دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.

دکتر پورعباس: ایجاد سامانه الکترونیکی مالی در دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: سعی داریم سامانه مالی دانشگاه آزاد اسلامی را به شکل الکترونیکی درآورده تا اطلاعات مالی این سازمان شفاف شود.
وی افزود: با توجه به اینکه منابع این دانشگاه از شهریه دانشجویان تامین می شود، کاهش هزینه ها در دانشگاه را در دستورکار قرار داده‌ایم تا بتوانیم تخفیف های خوبی به جامعه دانشجویی بدهیم.
همچنین دکتر حسن امیری خزانه‌دار سابق دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه ضمن خوشامدگویی به تیم مدیریتی جدید دانشگاه، گفت:‌این تغییرات را به فال نیک گرفته و امیدوارم مدیریت فعلی دانشگاه بتواند روح جدیدی در حوزه خزانه‌داری ایجاد کند.