11:27 سه شنبه 1396/08/02

دانشگاه آزاد اسلامی باید سرمایه های موجود را از بالقوه به بالفعل تبدیل کند/ مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش در راستای خدمت و رفع نیاز مردم است

دکتر رهبر در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی:
مراسم تکریم رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، دکتر فرهاد رهبر در این مراسم ضمن تسلیت به مناسبت امام سوگواری اباعبدالله و تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس، مهم ترین مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی را پژوهش در راستای خدمت و رفع نیاز مردم عنوان کرد و گفت: امروز دیگر دوره آموزش برای آموزش و پژوهش برای پژوهش به پایان رسیده و باید از علم در راستای ثروت آفرینی استفاده کرد.

دکتر رهبر، تولید ثروت از علم را وظیفه اساتید و اعضای هیات علمی دانست و افزود: باید برای رسیدن به این امر از امکانات، توانمندیها، پتانسیل ها و ظرفیت‌های موجود دانشگاه و دانشجویان بهره برد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر 32هزار عضو هیات علمی دارد که این رقم بیش از 60درصدعضو هیات علمی کل کشور است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور در زمینه اعضای هیأت علمی است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ،کارکرد نسل اول دانشگاه ها را تربیت کادر ، نسل دوم را تولید علم و نسل سوم را کارافرینی وتولید ثروت ذکر کرد و گفت: در دهه های 60، 70 و 80 که آموزش تحصیلات تکمیلی داوطلبان با مشکل روبه رو بود، دانشگاه آزاد اسلامی با سرمایه گذاری مناسب این مشکل را حل کرد.

دکتر رهبر با تاکید بر اینکه سرمایه کشور تجهیزات، ساختمان، آزمایشگاه و ماشین آلات نیست، بلکه نیروی انسانی است؛ خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی کشور نیروی انسانی است و دانشگاه آزاد اسلامی باید این سرمایه موجود را از بالقوه به بالفعل تبدیل کند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ،ابزار مهم برای رسیدن به اهداف و مأموریت های دانشگاه آزاد اسلامی را مدیریت، برنامه ریزی دقیق و منسجم، همکاری، همدلی وهمیاری تمامی مجموعه دانشگاه اعم از ریاست و کارکنان دانست و بیان داشت: اعضای هیأت علمی باید در زمینه تحقیقات و توسعه به منظور تولید ثروت از علم به کمک بخش صنعت و کشاورزی آمده و برای کمک به توسعه و رونق صنعت به این بخش کمک کنند.

وی در پایان با تقدیر از تلاشهای رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، گفت: امیدوارم سرپرست جدید این دانشگاه با همت، تلاش و همدلی همه اعضای هیأت علمی و کارکنان در جهت رسیدن به اهداف بلند دانشگاه آزاد اسلامی گام بردارد.

باید قدردان زحمات و رشادت های شهدا، جانبازان و رزمندگان اسلام باشیم

حجت‌الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز در این مراسم با بیان اینکه شهدا نماد صبر و عزت ایران اسلامی هستند، گفت: شهدای ایران اسلامی نماد استقامت هستند و بخوبی توانستند با گذشت و همت سبب افتخار آفرینی شوند.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر اینکه امروز مردم و مسئولان باید قدردان زحمات و رشادت های شهدا، جانبازان و رزمندگان اسلام باشند، اظهار داشت: جانبازان و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس به خوبی توانستند نقش آفرین باشند.

حجت‌الاسلام سلحشورنیا در ادامه با بیان اینکه مدیریت پیشین دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به خوبی توانست این دانشگاه را مدیریت کند، اظهار داشت: دکتر حیدری مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی فردی متعهد، مومن و انقلابی هستند و امیدواریم با مدیریت این بزرگوار دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به اهداف عالیه خود دست یابد.

تاسیس 8 آزمایشگاه داروسازی در واحد اراک

دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این مراسم با تسلیت به مناسبت امام سوگواری اباعبدالله و عرض تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس و خیرمقدم به دکتر رهبر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شجره طیبه ای است که حاصل تمامی تلاش های مسوولان بوده است.

وی با بیان اینکه امروز دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی سبب افتخار آفرینی در کشور شده اند، اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بین دانشگاه های مطرح کشور توانسته‌اند در رشته های گوناگون به مقام های خوب دست یابند و سبب افتخار آفرینی شوند.

وی ادامه داد: یکی از نتایج و دستاوردهای دانشگاه علاوه بر آموزش بیش از صدها نفر، ارتقا جایگاه استان مرکزی از رتبه 26 به رتبه 7 در کشور در زمینه آموزش و ترویج فناوری نانو بوده است.

دکتر نظام آبادی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درحوزه‌های علمی به خوبی توانست اقدامات بسیار خوبی را انجام دهد، بیان کرد: اخذ مجوز شبکه فناوری ریاست جمهوری در واحد اراک و تاسیس 8 آزمایشگاه داروسازی و خرید تجهیزات آزمایشگاهی برخی از اقدامات انجام شده است.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی هفت واحد مجری مقطع دکتری تخصصی هستند، گفت: واحدهای اراک، ساوه، خمین، نراق، محلات، آشتیان و تفرش، واحدهای مجری مقطع دکتری تخصصی در استان مرکزی هستند.

دانشگاه آزاد اسلامی به خوبی توانسته در کشور مطرح و نقش آفرین باشد

دکتر حیدری سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید با تلاش و همت در مسیر جذب سرمایه قدم برداریم و باید بدانیم این مهم قطعاً شدنی است.

وی ادامه داد: امروز در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی پتانسیل های بسیاری وجود دارد و باید از تمامی ظرفیت‌های استان در مسیر دستیابی به اهداف بهره مند شد.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به اهمیت فرهنگ در جامعه اسلامی خاطر نشان کرد: امروز باید فرهنگ رکن اصلی دانشگاه ها باشد و باید در مسیر فرهنگ کوشش و پیشرفت کنیم.

وی در ادامه دانشگاه آزاد اسلامی اراک را پیشرو در موضوعات فرهنگی دانست و افزود: امروز دانشگاه آزاد اسلامی برند قرآن و عترت است و به خوبی توانسته است در کشور مطرح و نقش آفرین باشد.

همچنین در ادامه این سفر ، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی دیدار و گفت وگو کرد.