11:27 سه شنبه 1396/08/02

پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر رهبر آمده است:

بسمه تعالی
هفته دفاع مقدس خوانش دوباره همه مجاهداتها و رشادتهای مردان و زنان غیوری است که با اراده ای سترگ علیه تجاوز و تعدی به میهن اسلامی به مقابله ایستادند.
رادمردی و پایمردی بی مثال رزمندگان اسلام حکایت غرور، افتخار و رسیدن به اوج قله های استقلال و استکبارستیزی است که در سایه رهنمودهای پدرانه امام خمینی (ره)، حفظ کیان ایران اسلامی برابر زورگویان و ستمگران را رقم زد.
بزرگداشت شهیدان، جانبازان، آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس نشان از صبغه بی مثال هویت ایرانی و اسلامی دارد و سمبل استقامت و شهادت به تاسی از سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) و تحقق شعار هیات منا الذله است.
امیدوارم شما جوانان دانشجو، دانشگاهیان و جهادگران علم و دانش با حفظ و گرامیداشت دستاوردهای بی نظیر دفاع مقدس پاسداری از کیان و مرزهای علمی کشور را نیز معنایی دوباره کنید.
در پایان بار دیگر فرارسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی می دارم و به روان پاک همه شهدای دفاع مقدس درود می فرستم.

فرهاد رهبر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی