05:19 سه شنبه 1396/07/04

ایجاد فرصت مجدد برای ثبت‌نام انتخاب رشته آزمون سراسری 96 دانشگاه آزاد اسلامی/اعلام اصلاحات رشته محل های علوم پزشکی

سامانه انتخاب رشته آزمون سراسری سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 96/5/30 تا ساعت 24 سه شنبه 96/5/31 مجدداً بازگشایی شده و داوطلبان فرصت دارند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام، نسبت به اصلاح رشته محل های انتخابی یا انتخاب رشته جدید  اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به درخواست‌ داوطلبانی که به هر علت موفق به انتخاب رشته و یا ویرایش ثبت‌نام خود نشده‌اند، سامانه انتخاب رشته آزمون سراسری سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 9 صبح روز دوشنبه 30 مرداد مجدداً بازگشایی شده و داوطلبان تا ساعت 24 روز سه شنبه 31 مرداد فرصت دارند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام مرکز سنجش به آدرس www.azmoon.org نسبت به اصلاح رشته محل های انتخابی یا انتخاب رشته جدید اقدام کنند.

شایان ذکر است براساس اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاداسلامی، فرصت اعلام شده، آخرین مهلت داوطلبان به منظور انتخاب رشته و یا ویرایش رشته/محل‌های انتخابی بوده و تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد.

همچنین حسب اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تغییراتی در پذیرش برخی از رشته‌/محل‌های گروه علوم پزشکی ایجاد شده است که داوطلبان می توانند از روز دوشنبه 30 مرداد ماه تا ساعت 24 روز سه شنبه 31 مرداد با مراجعه به سامانه ثبت‌نام به آدرس www.azmoon.org نسبت به اصلاح رشته/محل‌های انتخابی یا انتخاب رشته جدید اقدام کنند.

لازم به ذکر است فهرست این رشته/محل‌ها از طریق سامانه ثبت‌نام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در دسترس داوطلبان قرار داده شده است.