13:38 شنبه 1396/08/27

مزیت های تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی/ایجاد بسترهای آموزش و پژوهش برای افزایش خلاقیت پژوهشگران در دانشگاه/ یک دانشجو و فارغ التحصیل باید چراغ راهنمای جامعه خود باشد

در برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه» عنوان شد:
در قسمت نهم از سری دوم مجله دانشگاه، که شب گذشته از شبکه اول سیما پخش شد، دکتر ولایتی رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یک دانشجو و فارغ التحصیل باید چراغ راهنمای جامعه خود باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی با اشاره به برنامه ریزی برای جذب نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بخشی از بودجه پژوهشی دانشگاه به جذب نخبگان و نخبه پروری اختصاص یافته است و در همین راستا دست یاری به سوی بزرگان کشور دراز کرده ایم که سرمایه های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این برنامه اظهار داشت: در دانشگاه آزاد اسلامی بسترهای آموزش و پژوهش به صورت هدفمند و کارآمد فراهم شده تا بتوانیم خلاقیت و نوآوری پژوهشگران را افرایش دهیم و فضایی را ایجاد کنیم تا با عشق و علاقه به کار پژوهش و آموزش بپردازند.

دکتر دانشیار عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به مزیت های این دانشگاه همچون بومی سازی گفت: وجود دانشگاه های خوب در همه شهرها دارای مزایای بسیاری است که مهمترین آن این است که دانشجویان می توانند در شهرهای خودشان با آرامش کامل به ادامه تحصیل بپردازند و لازم نیست برای ادامه تحصیل راهی شهرهای بزرگ شده و خانواده ها را متحمل هزینه های زیاد و گزاف کنند.

حمایت های مادی و معنوی دانشگاه آزاد اسلامی از قشرهای مختلف جامعه یکی دیگر از مواردی بود که در این مستند به آن اشاره شد؛ «مجموعه علمی مانند دانشگاه که در سراسر کشور فرصت خدمت کردن به همه خانواده ها را پیدا کرده، مجموعه ویژه ای از حمایت ها را با خود دارد. اکنون 16 هزار دانشجوی تحت پوشش بهزیستی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می کنند که از نظر مالی حداقل 20 درصد برای آنها تخفیف شهریه در نظر گرفته شده است.»

در این مستند همچنین به تاسیس پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره شد. گفتنی است پژوهشگاه مرکزی دانشگاه زمینه ای برای تجمیع مغزها متشکل از پژوهشگران دانشگاه و پژوهشگران سایردانشگاه ها و مراکز پژوهشی داخل وخارج از کشور است که همه برای نوآوری، نخبه پروری، تجاری سازی تحقیقات و تبدیل علم به ثروت به عنوان شبکه نخبگان دانشگاه همکاری می کنند.

این پژوهشگاه با 172 پژوهشگر ممتاز با درجه علمی دانشیار به بالا و نزدیک به 20 آزمایشگاه برتر، بهترین ترکیب از نخبگان دانشگاه است.

در پایان این برنامه دانشجویان در سخنانی هدف خود را از آمدن به دانشگاه آزاد اسلامی اعتلای ایران و پیشرفت مطرح کردند.

در برنامه تلویزیونی مجله دانشگاه که در 26 قسمت 7 دقیقه ای تهیه شده، برنامه ها، راهبردها و توانمندی های بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و نقش آن در بین مخاطبان و عموم جامعه به تصویر کشیده شده است و از 29خرداد از شبکه یک به روی آنتن رفته است.