19:50 سه شنبه 1396/07/04

توزیع کارت های اعتباری به خانواده دانشگاه‌آزاد اسلامی/ ارائه تسهیلات ازدواج دانشجویی/ ایجاد فضایی آرام و مطمئن برای دانشجویان در جهت ارائه ایده ها و خلاقیت ها

دکتر نوریان در برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه» مطرح کرد:
قسمت هفتم از سری دوم برنامه «مجله دانشگاه» با موضوع تسهیلات دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ترویج ازدواج دانشجویی و توزیع کارت های اعتباری برای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی، از شبکه یک سیما پخش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌آزاد اسلامی، در ابتدای این برنامه دکتر ولایتی رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی به اهمیت تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: آنچه اهمیت بالایی از دوران دبستان تا دانشگاه دارد مسائل تربیتی و پرورشی است.

وی با اشاره به آیه« وَیُزَکّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَةَ »، گفت: در قران کریم جز یک مورد هرجا از تعلیم و تربیت یاد کرده و تربیت را مقدم بر تعلیم دانسته است.

طراحی و توزیع کارت های اعتباری در دانشگاه آزاد اسلامی

در ادامه این برنامه دکتر نوریان سرپرست دانشگاه‌آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشجویان پایه و اساس تمامی امور در دانشگاه هستند، گفت: باید در تمامی ابعاد به دانشجویان توجه شود تا بتوانند استعدادها، نوآوری ها و خلاقیت های درونی خود را بروز دهند.

وی با بیان اینکه باید دانشجو را برای توسعه علم بسیج کرد، گفت: همانطور که افراد را برای جبهه و سازندگی بسیج می کنیم باید دانشجو را نیز برای علم آموزی و توسعه علم بسیج کنیم، باید فضایی آرام و مطمئن را برای دانشجویان ایجاد کنیم تا بتواند به راحتی ایده ها و خلاقیت های خود را ارائه دهند.

نوریان افزود: ایجاد فضایی مطمئن برای آینده دانشجویان از دیگر وظایف دانشگاه هاست. دانشجو نباید نگرانی و دغدغه شغل، مسائل رفاهی، تحصیلی، ازدواج و ... داشته باشد.

وی با بیان اینکه دانشجویی که تشکیل خانواده می دهد، هدف پیدا می کند، گفت: در راستای حمایت از ازدواج های دانشجویی نیز تسهیلاتی را در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می دهیم تا این ازدواج ها تحقق پیدا کند.

سرپرست دانشگاه‌آزاد اسلامی در پایان از طراحی و توزیع کارت های اعتباری در این دانشگاه خبر داد و گفت: در همین راستا در دانشگاه‌آزاد اسلامی کارت های اعتباری با رقم معین برای هر دانشجو طراحی شده که به زودی توزیع می شود. دانشجویان با این کارت‌ها می‌توانند بدون اینکه پولی داشته باشند، خرید کنند و بعد که امکان پرداخت آن را پیدا کردند، به دانشگاه بازگردانند. البته این کارت برای کارکنان و اعضای هیات علمی نیز طراحی خواهد شد.