13:35 شنبه 1396/08/27

از سرگیری پخش برنامه «مجله دانشگاه» از شبکه یک سیما

پخش برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه» از ساعت 23 امشب (17 تیر) از شبکه یک سیما از سر گرفته می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پخش ویژه‌ برنامه تلویزیونی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «مجله دانشگاه» از امشب 17 تیر ساعت 23 (بعد از سریال شبانگاهی) از سر گرفته می‌شود.

طرح مباحثی نظیر چگونگی شکل گیری و تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تا کنون، بیان فعالیت های علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، عمرانی و اقتصاد دانش بنیان از جمله اهداف کلان در تهیه این مجموعه تلویزیونی است که در راستای آن به تبیین نقش اثرگذار دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد علمی کشور پس از انقلاب در رشد علمی و افق های پیش روی می پردازد.

در هفته های گذشته 5 قسمت از این برنامه از شبکه اول سیما پخش شده بود.

گفتنی است مجموعه تلویزیونی «مجله دانشگاه» در 26 قسمت 7 دقیقه‌ای، برنامه‌ها، راهبردها و توانمندی‌های بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و نقش آن در بین مخاطبان و عموم جامعه را به تصویر کشیده است.