13:39 جمعه 1396/02/08

آغاز به کار مجدد جلسات شورای دانشگاه استانها در سال 96

دکتر مجتبی علوی فاضل خبر داد:
رییس مرکز هماهنگی امور استان ها و هیات های امنای استانی از آغاز به کار مجدد جلسات شورای دانشگاه استانها در سال جدید به ریاست دکتر میرزاده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر مجتبی علوی فاضل با بیان اینکه این جلسات مانند سال گذشته هر سه شنبه صبح با حضور معاونان و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود، افزود: هدف از برگزاری این جلسات نزدیک ساختن صف و ستاد در دانشگاه آزاد اسلامی و تقویت ارتباط رییس دانشگاه با سایر همکاران در واحدهاست.

رییس مرکز هماهنگی امور استان ها و هیات های امنای استانی درخصوص توقف برگزاری این جلسات در سال گذشته گفت: علت توقف این جلسات، برگزاری جلسات هیات های امنای استانی و تنظیم بودجه سال 96 بود.

دکتر علوی فاضل گفت: هدف از برگزاری این جلسات تبیین برنامه های دانشگاه و ایجاد وحدت بیشتر میان مدیریت و روسای واحدها و مراکز آموزشی است.

وی با بیان اینکه تا کنون 16 جلسه شورای دانشگاه استانها برگزار شده، افزود: در این جلسات تمام روسای واحدها، مراکز آموزشی، روسای شوراهای تخصصی استان ها، رییس دبیرخانه هیات امنا، رییس شورای سیاستگذاری سما و رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان در جلسه حضور دارند و به ارائه نقطه نظرات و مشکلات واحدها می پردازند.

دکتر علوی فاضل گفت: خوشبختانه تا کنون بیش از 80 درصد از مصوبات جلسات در واحدها اجرایی شده و یا بخشنامه های لازم در خصوص آنها از سوی سازمان مرکزی ابلاغ شده است.