13:16 یکشنبه 1396/05/01

نحوه خرید کتاب های لاتین در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

از سوی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد:
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای نحوه دریافت بن خرید کتاب های لاتین در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب را به واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر واشقانی فراهانی با اشاره به برگزاری سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 13 تا 23 اردیبهشت در شهر آفتاب گفت: با توافق انجام شده میان دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن ناشران بین المللی، واحدهای دانشگاهی از حمایت مالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخورداری از حداقل 25 درصد تخفیف انجمن ناشران بین المللی نسبت به تهیه کتاب لاتین مورد نیاز برخوردار خواهند شد.

وی افزود: واحدهای متقاضی با مراجعه به نشانی الکترونیکی به نشانی http://bon-org.tibf.ir برای انجام فرآیند ثبت نام در سامانه دریافت بن نمایشگاه کتاب تهران اقدام کنند. پس از ثبت نام واحد به میزان 25 درصد افزایش بودجه از وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی به عنوان بن مشارکتی خرید کتاب طبق دستورالعمل های نمایشگاه دریافت خواهد کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: واحدها تصویر فرم نهایی ثبت نام خود را شامل نام متقاضی، کد رهگیری، تلفن ثابت و همراه، حداکثر تا ساعت 12 ظهر یکشنبه 3 اردیبهشت به نشانی ایمیل از این آدرس ایمیل در مقابل روبوت های اسپمر محافظت می شود. جهت مشاهده آن باید جاوااسکریپت فعال باشد. بفرستند. فرستادن اطلاعات موجب بهره مند شدن از تسهیلات می شود. پس از فرستادن ایمیل، میزان تخفیف حداقل 25 درصد برای متقاضی منظور می شود و متقاضی می تواند با پرداخت سهم خود، تقاضیای صدور کارت کند و بن کارت خود را مطابق معمول سال های گذشته در نمایشگاه دریافت کند.