10:37 جمعه 1396/04/02

ابلاغ بخشنامه بهره مندی کادر داوری، مربیان و سرپرستان تیم های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی از تسهیلات مخصوص ورزشکاران

توسط معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت:
بخشنامه بهره مندی کادر داوری، مربیان و سرپرستان تیم های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی از تسهیلات مخصوص ورزشکاران توسط دکتر فرهاد حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن بخشنامه به شرح زیر است:

با توجه به مصوبه جلسه هیات رئیسه دانشگاه مورخ 95/12/11 در خصوص اعمال ماموریت ورزشی برای دانشجویان غیر ورزشکار که به عنوان داور، مربی و یا سرپرست در اردوهای تیم ملی، مسابقات داخلی و برون مرزی ( مسابقات المپیک، جهانی و آسیایی و ...) حضور می یابند، مقرر شد این دسته از افراد نیز در صورت داشتن شرایط مندرج در بخشنامه شماره 40.129789 مورخ 90/4/21 از تسهیلات آن بهره مند شوند.

ضمنا برای سایر اعضای تیم های ورزشی (کادر فنی و خدماتی و ...) با تایید معاونت ورزشی دانشگاه، موضوع درکمیسیون موارد خاص دانشگاه (سازمان مرکزی) مطرح و تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد.