21:51 پنج شنبه 1396/05/26

فهرست مجلات نامعتبر و جعلی اعلام شد

این مجلات که عمدتا با واژه "Predatory Journals" نامیده می‌شوند، ضمن ارسال ایمیل‌های متعدد و درخواست دریافت مقاله به افراد، مقالات دریافتی ایشان را بدون داوری علمی و در زمان کوتاه پذیرش و منتشر می‌کنند.

مقالات اعضای هیات علمی، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه‌ها و موسسات مربوطه که از تاریخ اول ژانویه 2017 میلادی و بعد از آن در این مجلات منتشر شوند، مقالات نامعتبر قلمداد شده و فاقد هرگونه امتیاز مادی و معنوی برای نویسندگان و دانشگاه مربوطه خواهد بود.

فهرست مجلات نامعتبر و جعلی در لینک  http://blacklist.research.ac.ir/

فهرست مجلات نامعتبر و جعلی در آدرس فوق، تاکنون بیش از 1000 عنوان مجله را شامل می‌شود، این فهرست مرتبا بازبینی، ویرایش و روزآمد می‌شود.