10:33 یکشنبه 1398/03/05

بیانیه تشکلهای اسلامی- سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

دانشگاهیان گیلان :

تروریست‌ خواندن سپاه پاسداران نشانه عمق جهالت دولت آمریکاست.

تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان اقدام ایالات متحده در معرفی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ‌عنوان تروریست را عمق جهالت دولت این کشور دانستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با صدور بیانیه‌ای اقدام خصمانه دولت آمریکا را درباره تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم کردند.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: اقدام خصمانه دولت ایالات متحده در معرفی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان گروهی تروریستی آنهم در آستانه روز پاسدار نشانه عمق جهالت و محاسبه ‌نکردن هزینه‌ های عملی نابخردانه توسط مستأجران جدید کاخ سفید است. هیأت حاکمه ایالات متحده با عملی تبلیغاتی در صدد جبران حمایت نخست وزیر کودک‌ کش رژیم صهیونیستی در آستانه برگزاری انتخابات این رژیم است.

در این بیانیه آمده است: چرا درمحاسبات رئیس جمهور ایالات متحده منافع ملی مالیات ‌دهندگان آمریکایی بر منافع رژیمی غاصب اولویت ندارد؟ اگر ایالات متحده سال ۱۹۷۵ سالی که با تحقیر از ویتنام خارج شد را به ‌خاطر بیاورد، اگر به بحران عمیق اقتصادی کشورش توجه کند، اگر به یاد بیاورد که وزیر خارجه پیشین این کشور به صراحت اعلام کرده که مولد داعش بدنام ‌ترین گروه تروریستی دنیا بوده، اگر به عمق راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توجه ویژه کند، درکوتاه‌ ترین زمان ممکن حماقتش را جبران خواهدکرد.

این بیانیه تأکید می‌‌‌کند: برای جبران این خطای راهبردی در مقابل ملتی که پاسداری از انقلابشان در ۴۰ سال گذشته بین همه انقلاب ‌های دنیا بی ‌مانند بوده «یاغیان بین‌ المللی» زمان زیادی نخواهند داشت.

در پایان این بیانیه آمده است: دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و روز پاسدار با مولای خود آقا ابا عبدالله و ولی امر مسلمین جهان امام خامنه‌ای عهدی دوباره در پاسداری از انقلاب اسلامی می‌بندند.