دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود - همایش ملی مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد لنگرود برگزار می‌شود
13:11 چهارشنبه 1397/05/24

همایش ملی مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد لنگرود برگزار می‌شود

نخستین همایش ملی مدلسازی و پژوهش‌های نوین در مهندسی مکانیک 13 اردیبهشت 97 به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود برگزار می‌شود.

سرپرست واحد لنگرود گفت: «با توجه به تنوع در محورهای همایش، پیش‌بینی می‌شود که این همایش میزبان گروه‌های مختلفی از پژوهشگران، استادان، دانشجویان، مهندسان و متخصصان صنایع وابسته به مهندسی مکانیک باشد. این همایش شامل سخنرانی‌های کلیدی و میزگردها، کارگاه‌های آموزشی در زمینه های مختلف و برگزاری مسابقه است.»

فیروزان بیان کرد: «هدف اصلی این همایش توسعه مفاهیم در رشته مهندسی مکانیک به منظور کاربرد اصول و مهارت‌های علم و فناوری برای رشد بیش از پیش اقتصاد و شکوفایی کشور و ایجاد بستری مناسب برای ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی دانشگاه‌ها و واحدهای صنعتی و نیز تبادل اطلاعات بین استادان، دانشجویان، پژوهشگران، مهندسان و صنعتگران این رشته است.»

وی افزود: «علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات تا تاریخ 31 فروردین 97 به سایت mrmech2018.iaul.ac.ir مراجعه کنند.»

محورهای همایش عبارتند از: مکانیک جامدات، ساخت و تولید، مکانیک سیالات، دینامیک، ارتعاشات و آکوستیک، ترمودینامیک، انتقال حرارت و احتراق، انرژی و محیط زیست– بیومکانیک، میکرو و نانو مکانیک، ایده‌های نو، نیروگاه‌های آبی، حرارتی، هسته‌ای و انرژی‌های تجدید پذیر، کامپوزیت‌ها و مواد مرکب، کنترل و رباتیک، مکانیک نفت، گاز و پتروشیمی، مکانیک ماشین آلات کشاورزی، مکانیک صنایع حمل و نقل دریایی و ریلی، مهندسی تاسیسات و تهویه مطبوع، طراحی و بهینه سازی در مهندسی مکانیک.

دانشگاه آزاد اسلامی لشت نشاء، رشت، تهران جنوب، قزوین ، سازمان بسیج مهندسین استان گیلان، کارخانه چای وزین، کارخانه چای گیلتاز، شرکت آسانسور و پله برقی آسان سیر پارس، شرکت بالار نصب رشت، شرکت سیمان گیلان، شرکت مشاور سامان سد رود، شرکت شمال تراکتور لاهیجان، شرکت ماشین سازی شالیجان لاهیجان ، شهرداری و شورای اسلامی شهر لنگرود حامیان این همایش ملی هستند.