22:26 دوشنبه 1397/03/28

غرس 200 اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان لنگرود

به گزارش روابط عمومی واحد لنگرود ؛ در این مراسم ابوالحسن عاشوری رئیس اداره منابع طبیعی لنگرود با تشکر از مسئولان شهرستان در جشن درختکاری و هفته منابع طبیعی گفت: «در لنگرود حدود 36 هزار هکتار اراضی جنگلی، ساحلی و مرتعی وجود دارد که با زحمات فراوان حافظان و خادمان منابع طبیعی حفاظت می شود.»

عاشوری افزود: هفته «منابع طبیعی با مردم و برای مردم» شعار هفته منابع طبیعی است و باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود هم گفت: «حضور مسئولان در مراسم نشان دهنده اهمیت دادن به منابع طبیعی و روز درختکاری است و حفظ منابع طبیعی و توجه به مسائل طبیعت و محیط زیست بر همه ما واجب است و باید به این مساله توجه داشته باشیم.»

امیرحسین فیروزان گفت: «امروز بسیاری از مشکلات که در جامعه با آن روبه‌رو هستیم عدم توجه به مسائل زیست محیطی است و در این زمینه تک تک افراد جامعه باید به مساله محیط زیست توجه داشته باشد.»

فیروزان افزود: «محیط زیست مساله ای نیست که حفظ آن فقط بر عهده مسئولان باشد همه ما وظیفه داریم به طبیعت و حفظ آن توجه کنیم و برای کمک به طبیعت اولین قدم جداسازی زباله ها در منازل است.»

سرپرست واحد لنگرود ابراز امیدواری کرد روزی برسد که در جنگل ها و رودخانه ها آلودگی و زباله ای نباشد و باید دست در دست هم بتوانیم در حفظ منابع طبیعی تلاش کنیم و کوشا باشیم.