09:41 جمعه 1397/02/07

برگزاری مراسم گرامیداشت ایام الله دهه فجر با حضور مسئولان ادارات و نهادهای شهرستان لنگرود در سالن شهید ثنایی مقدم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود

برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی با همکاری فرمانداری و بسیج کارکنان شهرستان لنگرود:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود: در راستای اجرای برنامه های دهه فجر جشن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با حضور سید جواد سلیمانی امام جمعه شهرستان لنگرود، محمدرضا محمدی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری لنگرود و مسئولان ادارت و نهادهای شهرستان لنگرود برگزار شد.

در این مراسم دکتر امیرحسین فیروزان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، ضمن گرامی داشت سی و نمهین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به برشمردن ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پرداخت و خاطر نشان کرد: که استقلال و امنیت و همه ی ارزش های اکنون کشور ما حاصل خون شهیدان می باشد که در پاسداشت این ارزش ها از گران ترین بهای زندگی خود که همان جان خویشتن بود گذشتند. ایشان تنها راه قدردانی از شهیدان را خدمت به مردم دانست که باید تمام مسئولان آن را سرلوحه ی کار خود قرار دهند.

در پایان فیروزان ضمن دعوت از تمامی آحاد مردم به راهپیمایی 22 بهمن، تاکید کرد: که خروش و همت بلند مردم در این روز نشانه ی عظمت و اقتدار نظام خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین سید جواد سلیمانی امام جمعه شهرستان لنگرود ضمن گرامیداشت ایام پربار 22 بهمن و تقارن آن با ایام غم بار فاطمیه، آرزوی رهروی راه انبیا و مکتب فاطمه زهرا (س) را از خداوند منان برای همه خواستار شدند.

امام جمعه شهرستان لنگرود در باب اخلاق کارمندی نکاتی از آیین ناب اسلامی را بیان داشت و خاطر نشان کرد: که مقوله ی کار و اشتغال در دین به سبب دینی کردن دنیای مردم است.

سلیمانی افزود: که دینی نمودن دنیا رمز پیروزی امام بود که امام (ره) حکومت اسلامی با محوریت ولایت فقیه را در ایران و دنیای اسلام بنا نمود. امام (ره) یک معمار اسلامی بود که مهندسی اش از متن دین به متن جامعه رسوخ نمود.

وی افزود: در راستای رفتار سازمانی و بهبود بخشی رفتار کارکنان از نگاه امیر المومنین نکانی را برشمرد که عبارتنداز: توجه به ارزش کار، خستگی ناپذیری، پرهیز از عوامل عذرخواهی، پرهیز از بزرگ نمایی عملکرد و عدم دخالت در سایر کارهاست که در این باب حضرت می فرمایند: دخالت در کارها، از ناتوانی در اندیشه فرد سرچشمه می گیرد که باعث دخالت در امور دیگران خواهد شد.