11:28 سه شنبه 1396/08/02

بازدید اعضای هیات عالی نظارت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی از واحد لنگرود

اعضای هیات عالی نظارت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود بازدید کردند و وضعیت این واحد را مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، دکتر امیرحسین فیروزان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود در این بازدید، گزارشی از واحد متبوع خود ارائه کرد و به بیان مشکلات و مسائل پیش رو پرداخت و از مسئولان منطقه و سازمان خواستار کمک برای رفع مشکلات موجود شد.

معاونان دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود هم به بیان عملکرد و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند.

معاون هیات عالی نظارت منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به نکات بازدید قبلی از واحد لنگرود و انعکاس سیاست و رهنمودهای دبیرخانه هیات موسس گفت: «باید اقدامات بهتر و اساسی در این مجموعه دانشگاهی انجام شود و همه فعالیت دانشگاهی در قالب مجموعه سندتوسعه واحد تنظیم شود و واحد دانشگاهی نباید متکی به فرد باشد و باید براساس برنامه‌های منظم طرح‌ریزی و اجرا شود.»

دکتر رضا علی محسنی ادامه داد: «بیش از پنجاه درصد برنامه‌ها براساس سند توسعه است و سند چشم‌انداز واحد دانشگاهی است و مجموعه دانشگاه متعلق به جامعه و مردم است ما نباید دانشگاه را به صورت شخصی اداره کنیم و باید همسو با اسناد بالا دستی و نظام باشد و در آن چارچوب انجام شود.»

وی افزود: «انتظار داریم همه واحدهای دانشگاهی براساس برنامه و جامعه عمل کنند و برنامه ها با توجه به نوسانات طرح ریزی شود و این واحد دانشگاهی برنامه توسعه خود را تدوین و در اختیار هیات موسس قرار دهد و برای ارتقای کیفیت آموزشی به جد پیگیر باشد.»

محسنی گفت: «اعضای هیات علمی واحد طرح و ایده‌های خود را برای بهبود سیستم به هیات رئیسه ارائه دهند تا واحد بیشترین بهره وری را در کیفیت خدمات آموزشی داشته باشد.»

وی ادامه داد: «اعضای هیات علمی ظرفیت پژوهشی دانشگاه را افزایش داده و نسبت به چاپ مقالات، کتاب و جذب طرح‌های پژوهشی اقدام کنند و در سازمان‌ها، نهادهای اقتصادی و صنعتی منطقه و کشور به فکر کسب منابع در راستای درآمدهای غیر شهریه‌ای باشند.»

محسنی با بیان اینکه با کاهش دانشجو در واحد ها روبرو هستیم و حوزه اداری و مالی باید به فکر در آمد زایی باشد ، گفت:« باید در راستای درآمد های غیرشهریه ای اقدامات لازم انجام شود و نباید خود را متکی به شهریه کنیم باید کمک های مردمی را جذب کنیم و از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و سالن های دانشگاه بیشترین سود را ببریم .»

وی افزود: «طبق بررسی که در بازدید قبل داشتیم مدل swt را برای این واحد در نظر گرفتیم که این مدل نقاط قوت و ضعف واحد، فرصتها و تهدیدهایی که برای واحد وجود دارد بیان شده است و انتظار داریم که بازنگری و بازبینی شود و بر اساس این مدل راهکارهای پیشنهادی و عملیاتی صورت پذیرد.»