11:27 سه شنبه 1396/08/02

پيام تبريك سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود دكتر امير حسين فيروزان بمناسبت آغاز سال تحصيلي

ن القلم و مایسطرون
بار دیگر انگشت طبیعت صفحه ماه مهر را ورق زد و زنگ بیدار باش تلاش علمی را در آغاز فصل خزان متبلور نموده و ندای سرور و شادی با آغاز سال تحصیلی جدید هویدا شده و شور و شوقی در مجموعه آموزش عالی کشور رقم خورده است. آغاز مبارک سال تحصیلی جدید و تبلور دلنشین درس و دانش را به اساتید، دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی بالاخص مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود و به ویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک عرض می نمایم.
هم مناسبتی این آغاز با سرآغاز هفته دفاع مقدس فال نیک ظهور توکل به خدا ، اعتماد به خود، تقویت اراده، سخت کوشی، خلوص نیت و تلاش برای تحقق شعار اندیشمندانه «سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال» مقام معظم رهبری است و قطعاً همه دانشگاهیان و دانشجویان با تمرکز بر تحقیقات کاربردی دانشجویان بنیان در این مسیر ، وظیفه خود را به خوبی ادا خواهند نمود. بی شک برای ایجاد یک دانشگاه تمدن ساز و تولید علم آمیخته با ایمان که یکی از اصلی ترین رسالت های ریاست محترم دانشگاه و مجموعه دانشگاهی است باید روحیه علم محوری توام با تدبیر، دانایی و امید برجامعه مسلط شود، که لازمه این مهم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط افق های علمی کشور است که البته مهم نیز یکی از اهداف و سیاست های ریاست محترم دانشگاه نیز می باشد.
امروز در دست داشتن قلم و جان بخشیدن به آن و حک زدن تفکرات عالی و متعالی تر از گذشته و حتی دیروزتان، همان برداشت اسلحه دانشگاهیتان از روی زمین و مبارزه حق علیه باطل است. موظفی امروز دانشگاهیان هوشیاری در خلق فرصت برای اعتلای ایران و سربلندی ایرانی است. امید است همگی با همدلی و همزبانی بیشتر بتوانیم در راستای این وظیفه دینی و ملی گام برداریم.

دکتر امیرحسین فیروزان
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود