11:22 سه شنبه 1396/08/02

بازار کار و آینده شغلی کارشناس شبکه

با توجه به گسترش روزافزون دنیای فناوری اطلاعات امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان شبکه احساس می‌شود. امروزه یک مهندس در حوزة فناوری اطلاعات اگر علاقمند به کار باشد، هیچ وقت با مشکل بیکاری روبه رو نمی‌شود. به خصوص مهندسین شبکه فرصت‌های شغلی بیشتری داشته و بازار کار بسیار متنوع و بازی برای آنها مهیا است. فرصت‌های شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است که نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار کار می‌شوند بلکه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می‌توانند وارد بازار کار شده و فعالیت کنند. از نظر سطح درآمدی هم با توجه به دانش و پشتکار شخصی این رشته در حد بسیار بالایی قرار دارد. از طرفی با توجه به استفاده روزافزون از شبکه و اینترنت زمینه کار در این موضوع نیز بسیار مهیاست.

فناوری اطلاعات و ارتباطات - سیستم های تحت شبکه

مطالعه و بررسی ابزار‌های مخابراتی مناسب برای انتقال اطلاعات، مطالعه و بررسی سرعت و کیفیت شبکه‌های موجود ارتقا و بروزرسانی شبکه، ایجاد شبکه های کامپیوتری و ارزیابی امنیتی و برقرار امنیت شبکه از جمله بازار کار مرتبط با این رشته است.

با توجه به جهانی شدن اطلاعات و ارتباطات، رشتة فناوری اطلاعات و ارتباطات گرایش شبکه یک رشتة روز و آینده است تا جایی که پیش بینی می‌شود تا ۱۰سال دیگر، مردم همان قدر که به نیروی برق وابسته هستند به شبکه و اینترنت نیز وابستگی خواهند داشت. با توجه به توضیحات گفته شده و روند رو به رشد استفاده از اینترنت و شبکه در زندگی روزانه، اشتغال و موقعیت کاری در سرتاسر دنیا برای فارغ التحصیلان این رشته حتی بصورت خود اشتغالی و عدم وابستگی به هیچ سازمان یا ارگانی مهیا و فراهم است.

ثبت نام در رشته مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات گرایش سیستم های تحت شبکه